Switch over hasn't worked.

Discussions and information after you have ordered your services from SSE
Post Reply
brandonsbillingham
Posts: 106
Joined: Fri Jul 08, 2016 7:29 pm

Switch over hasn't worked.

Post by brandonsbillingham » Fri Aug 12, 2016 7:12 am

Hi all,

Despite plusnet saying they've closed my line out and SSE saying they've taken it over I still seem to be live with Plus Net 2 days on.

Who is at fault here and who do I contact? SSE?

admin
Site Admin
Posts: 146
Joined: Mon May 30, 2016 6:19 pm

Re: Switch over hasn't worked.

Post by admin » Fri Aug 12, 2016 9:48 am

Have you already changed over your router - or swapped over to using SSE credentials ?

brandonsbillingham
Posts: 106
Joined: Fri Jul 08, 2016 7:29 pm

Re: Switch over hasn't worked.

Post by brandonsbillingham » Fri Aug 12, 2016 1:04 pm

Tried both.

Called up Plusnet and they said transfer has taken place but I'm still connected with their broadband network, placing the blame at BTOR. I called SSE who said they'd raise to their supplier to resolve. Not really sure what happens next

Marksfish
Posts: 280
Joined: Tue May 31, 2016 8:17 pm

Re: Switch over hasn't worked.

Post by Marksfish » Fri Aug 12, 2016 1:39 pm

My Plusnet connection was still live for over a week when SSE took over my line (I was on holiday at the time but my Fishcam was still broadcasting). Plusnet had refunded my overpayment already, despite me still using their service!!!

When I came home, I unplugged my Billion router and restarted it. It failed to connect. I then plugged in the SSE router, but it took a long time to fire up, over 5 minutes. May I suggest you plug yours all in, go and make a cup of tea and come back to it 20 minutes later?

Mark

brandonsbillingham
Posts: 106
Joined: Fri Jul 08, 2016 7:29 pm

Re: Switch over hasn't worked.

Post by brandonsbillingham » Fri Aug 12, 2016 5:34 pm

Cheers Mark. I tried the turn my router on and off to see f it would fail but it didn't.

I'll give it all a go shortly!

brandonsbillingham
Posts: 106
Joined: Fri Jul 08, 2016 7:29 pm

Re: Switch over hasn't worked.

Post by brandonsbillingham » Fri Aug 12, 2016 6:40 pm

Okay all good. Powering down for a bit then doing SSE router worked. Now back on my router again all working!

brandonsbillingham
Posts: 106
Joined: Fri Jul 08, 2016 7:29 pm

Re: Switch over hasn't worked.

Post by brandonsbillingham » Fri Aug 12, 2016 6:41 pm

Initial speeds

Image

Marksfish
Posts: 280
Joined: Tue May 31, 2016 8:17 pm

Re: Switch over hasn't worked.

Post by Marksfish » Fri Aug 12, 2016 6:44 pm

Good news :D

Really hope things have improved and your experience is better than mine was.

Mark

Post Reply