Factory reset

For those SSE Broadband customers experiencing technical issues and require assistance
Mbugsy18
Posts: 1
Joined: Sun Sep 25, 2016 5:46 pm

Factory reset

Postby Mbugsy18 » Sun Sep 25, 2016 6:18 pm

Does the router have to be reconfigured with the SSE username and details.
I cannot remember the administrator password and wondering if I do a factory reset it will go back to the default. Is the default password admin or blank?

admin
Site Admin
Posts: 145
Joined: Mon May 30, 2016 6:19 pm

Re: Factory reset

Postby admin » Sun Sep 25, 2016 10:16 pm

If you do a factory reset (using the default password admin) I believe you would need to re-enter the SSE username/password details.

These details however are provided on one of the documents provided with your router.

The username is in the format: xxxxxxxxx-sse@ssebb.co.uk where the x's are your account number.

fuzed
Posts: 28
Joined: Fri Aug 26, 2016 10:52 am

Re: Factory reset

Postby fuzed » Mon Sep 26, 2016 3:28 pm

If you can't remember the details, give SSE a call, they are pretty helpful with that info. I did when I installed a new router.


Return to “Technical Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests